
Ons aanbod
MENU & A LA CARTE
Voor groepen vanaf 6 personen is enkel de menuformule beschikbaar.
LUNCH
Daarnaast bieden we ook van dinsdag tot en met zaterdag
(uitgezonderd feestdagen) wisselende lunch aan.
Voorgerecht, hoofdgerecht en koffie — €39
Voor een gezelschap van meer dan 5 serveren wij enkel de 3 of 4 gangen menu.
-
NOORDZEEVIS EN TORTELLINI VAN ARTISJOK
Bouillon van langoustines, limoengras
-
GEBRAISSEERDE RUNDERKAKEN***
Knolselder, hazelnoot en foie gras
Optioneel: Supplement truffel +13 EUR -
MELKKALF
Met fondant aardappel, witloof, mousseline en morilles
-
Passievrucht
Witte chocolade en mascarpone, sorbet van mandarijn
3 gangen aan 65 EUR
4 gangen aan 83 EUR ***
Exclusief dranken
Voorgerechten
-
Gerookte zalm €26
Brioche, veldsla en mierikswortel
-
GEBRAISSEERDE RUNDERKAKEN €32
Knolselder, hazelnoot, terrine ganzenlever
Supplement: truffel +13 euro -
GEGRILDE LANGOUSTINE €39
Beurre maître d’hôtel
-
Traag gegaard buikspek €37
Met Oosterschelde kreeft in een bouillon van dashi
-
Bisque van crustacées €25
Zure room en garnalen
-
Taartje champignon €25
Met hazelnoot, ricotta en gekonfijte sjalot in rode wijn
Supplement: truffel +13 euro
Vegetarisch
Hoofdgerechten
-
HOLSTEIN ONGLET OP DE GRILL €35
Béarnaise, pommes Anna en romeinse salade met barilota
-
Ris de veau €41
Met een bordelaise saus, spinazie, boschampignons en truffelpuree
-
MELKKALF €37
Pommes fondant, morilles en mousseline
-
Kabeljauw €37
Gestoofde prei, cevenne ui, luchtige aardappel en vinaigrette van tuinkruiden en pijnboompitten
-
NOORDZEEVIS EN TORTELLINI VAN ARTISJOK €39
Bouillon van langoustines, limoengras
-
MECHELSE KOEKOEK ROYAL €41
Morilles à la crème, gebakken appel en jack potato